Ta kontroll över din ekonomi med Smartbudget

samrtbuget

Känns din ekonomi oorganiserad? Känner du att du inte har kontroll över dina utgifter och inkomster och behöver hjälp att styra upp din plånbok? Med Smartbudget från Sumer kan du få just detta. Smartbudget är ett kostnadsfritt ekonomiverktyg som gör det enkelt för dig att få koll på din privatekonomi.

Smartbudget från Sumer

Sumer är ett företag som förnyar konsumenternas roll på el-, försäkring-, pension- och lånemarknaden. Avtal kan vara komplicerande, tidskrävande och framför allt kunskapskrävande. Med hjälp av Sumer slipper du som kund och konsument arbetet med avtalen men får trots detta utgöra en stor del i förhandlingskraften. Företaget finns i både Sverige och Finland och utgörs av 300 000 medlemmar.

Registrera dig och styr upp din ekonomi

Med Smartbudget blir det busenkelt för dig att organisera din privatekonomi, direkt i telefonen eller datorn. Smartbudget kan enkelt och smidigt hämta hem transaktioner från din bank eller ditt betalkort och föra in dessa i en kassabok. Därefter organiseras dina utgifter och inkomster automatiskt och olika analyser genomförs till grund för olika grafer och diagram.

Med Smartbudget kan du

  • Samla alla din avtal på ett och samma ställe.  På så vis får du en genomgripande översikt över alla dina avtalskostnader och avtalstider.
  • Lägga upp mål för din privat ekonomi och få tips på hur du ska organisera din budget
  • Få tillgänglighet till historik och grafer över din privatekonomi
  • Jämför dina faktiska utgifter med din uppsatta budget med utfall

Kassaboken och automatisk import av transaktioner hjälper dig

När du registrerar ett konto kan du se till att transaktioner från dina konton och kort importeras automatiskt till din kassabok. I kassaboken har du alla utgifter och inkomster samlade och du kan även fylla i egna transaktioner som inte importeras automatiskt. Du har även möjlighet till att filtrera dina transaktioner och därmed få dom presenterade i både grafer och tabeller vilket ger dig en förmånlig översikt.