Hur kan jag köpa Dogecoin?

Binance är den mest bekväma platsen för att köpa, sälja, handla och inneha Doge på ett snabbt och enkelt sätt. När du registrerar dig hos Binance kan du köpa eller sälja kryptovaluta och sedan inneha den.

Vad är Dogecoin Doge (DOGE)

Dogecoin är en kryptovaluta som har splittrats från Litecoin-blockkedjan. DOGE utvecklades för att håna kryptovalutavärlden 2013. Den är uppkallad efter memeet Shiba Inu Doge Doge.

Idén utformades av Billy Markus och Jackson Palmer med avsikten att ett komiskt mynt skulle få mer uppmärksamhet från allmänheten än en seriös satsning liknande Bitcoin. Sedan lanseringen har gruppen av anhängare som Elon Musk samlats för att bli en del av myntet.

Dogecoin använder sig av en konsensusmekanism Proof of Work som kräver specifik gruvutrustning för att skapa nya mynt. Mängden Dogecoins som finns tillgängliga är oändlig för att stoppa hamstring, uppmuntra gruvarbetare att arbeta hårdare och se till att transaktionsavgifterna är rimliga. Detta innebär att valutan är en källa till inflation. Även om den ursprungligen utformades som ett skämt Dogecoin blir nu alltmer eftertraktad hos investerare, liksom andra stora kryptovalutor.

Hur kan jag köpa Dogecoin?

Köp Dogecoin Doge med hjälp av en banköverföring.

Köp stablecoins på Binance genom att överföra pengar från ditt konto till myntens tjänsteleverantörer. Använd dessa stablecoins senare för att köpa Dogecoin Doge på Binance-börsen.

Dogehandel Dogecoin Doge

Binance tillåter insättning av över 300 olika kryptovalutor Några av dem kan du växla med Dogecoin Doge med några av de mest konkurrenskraftiga växelkurserna på marknaden.

Köp Dogecoin Doge med kreditkort

Du kan köpa Dogecoin Doge med antingen ett betal- eller kreditkort direkt via Binance. Vi har den bästa metoden för att köpa Dogecoin Doge med hjälp av Visa samt MasterCard.

läs mer här